Політика конфіденційності ФОП Олійник С. М. (далі - "Компанія").
Дана політика конфіденційності складена відповідно до вимог Закону України "Про захист персональних даних" від 01 червня 2010 року та визначає порядок збору, оброблення інформації та забезпечення безпеки персональних даних користувачів даного веб-ресурсу.

Ми визнаємо важливість конфіденційності інформації та з усією серйозністю ставимося до дотримання права кожного відвідувача даного сайту на конфіденційність щодо персональних даних, а також вживаємо заходи щодо захисту будь-якої інформації, яка надається відвідувачами сайту. У цьому документі (далі - "Угода") детально описується, збір яких персональних даних здійснюється Компанією через даний веб-сайт і які принципи закладені в основу забезпечення конфіденційності та захисту персональних даних, що надаються Компанії "Онлайн".

1. Збір персональних даних
Ми здійснюємо збір тільки тієї інформації, яку відвідувач сайту добровільно надає нам. Це дані, необхідні для надання та вдосконалення наших інформаційних послуг. Збору підлягаються такі дані, як ім'я, прізвище, електронна пошта, телефон, назва компанії, посада, юридична чи поштова адреса компанії.

2. Цілі збору персональної інформації
Відвідувачі сайту можуть повідомити свої персональні контактні дані (ім'я, прізвище, електронна пошта, телефон, назва компанії, посада тощо) з метою надання їм інформації щодо послуг Компанії.

На сайті присутня можливість зареєструватися на участь у ділових заходах. Добровільна згода користувача сайту отримати інформаційні послуги, а також отримувати інформацію про ці інформаційні послуги, корисні матеріали по темі інфобізнес, підтверджується шляхом введення даних (дивіться пункт 1) в реєстраційну форму.

Ім'я та прізвище використовуються для звертання до відвідувача сайту, а електронна пошта - для відправлення листів, що містять новини Компанії, інформацію про послуги, пропозиції взяти участь у маркетингових дослідженнях, корисні матеріали по відповідній темі. Кожен лист містить посилання на "відписатись від розсилки", за допомогою якого відвідувач сайту може відписатись від отримання вищеописаної інформації в будь-який час і повністю видалити свою персональну інформацію з бази даних.

Номер телефону використовується для інформування користувача сайту про ділові заходи, на які була здійснена реєстрація.

Назва компанії та посада використовуються для ідентифікації користувача сайту і загального розуміння аудиторії сайту, підбору та адаптації відповідної інформації і вдосконалення послуг Компанії.

Юридична чи поштова адреса використовуються для ділової кореспонденції.

3. Умови передачі персональної інформації третім особам
Персональна інформація відвідувачів сайту може бути передана третім особам в таких випадках:
- в рамках партнерських угод Компанії з контрагентами та з метою забезпечення належного надання послуг (наприклад, третім особам, які забезпечують технічну підтримку, тестування з перевірки забезпечення якості, проведення маркетингових та рекламних заходів, аналітичних досліджень тощо);
- з метою дотримання вимог законодавства, виконання судових рішень у відповідь на обґрунтовані запити органів державної влади.

4. Де і протягом якого терміну зберігаються персональні дані
Персональна інформація відвідувачів сайту може зберігатися в базах даних Компанії, наприклад, в клієнтській чи маркетинговій базі даних. Інформація може зберігатися в базах даних Компанії до тих пір, поки це необхідно для відповідей на запити або забезпечення нових послуг відповідно до вимог законодавства.

Компанія має право видалити персональну інформацію відвідувачів сайту в будь-який час.

5. Чи може Компанія змінити умови цієї Угоди про політику конфіденційності?
Компанія може періодично вносити зміни і виправлення до цієї Угоди. Для відстеження цих змін рекомендуємо періодично переглядати текст цієї Угоди.

Ви можете задати будь-які запитання, написавши на електронну пошту Компанії: info@meetprofessionals.biz.

ФОП Олійник С. М. (РНОКПП 3257307496)
Січень 2018.